Objev e-shop s udivujícím výběrem přístrojů pro znalce hudby

Nejlépe se nakupuje tam, kde je specializovaný výběr a kde se nemusíš bát, že koupíš něco špatně. Pro zájemce o sluchátka, domácí nahrávání na mikrofony, stojany na noty a sluchátka máme tip. Na pantershop.cz najdeš toto vše a mnohem více.

Kde hudba vynikne

Zajímá tě muzika a chceš si vše potřebné pro poslech či nahrávání vybrat u odborníků? Pantershop.cz je zaměřen na zvuk, takže zde najdeš vše potřebné a vybírat si můžeš z kvalitní nabídky. Zvukově tě ohromí sluchátka True Wireless 2, drobné špunty oceněné EISA. Stejně jako Sennheiser HD 250BT, také bezdrátové, ale cenově přístupnější. V nabídce jsou stále sluchátka HD 25, profesionální model, který je v prodeji v několika verzích, ale vždy s dokonalým zvukem. Mezi špičkové modely pak patří HD 660S nebo dokonce HD 800S a HD 820.

Pokud si jednou zvykneš na kvalitní zvuk, pak už ho chceš poslouchat i venku na cestách či na procházce. V tom případě pro tebe máme Sennheiser IE 300 nebo IE 800S umožňující uchu vnímat i sebemenší detaily a barevné odstíny nahrávky.

Kvalitní nahrávky někde musí vzniknout, a i tyto komponenty ti pantershop.cz poskytne. Jedná se o mikrofony Sennheiser a Neumann. Vybírat můžeš ze široké škály od cenově dostupných pro začínající hudebníky či zvukaře (Sennheiser e 835), až po modely pro zavedená studia, televizní i rozhlasové stanice.

Myslíme na vše! Neboť hudebník si potřebuje při hraní pohodlně sednout, někam položit noty, posvítit si na ně, správně nainstalovat mikrofon a odložit hudební nástroj nebo sluchátka. Široký výběr pomůcek máme skladem od profi firmy König & Meyer.

Věnuješ se natáčení videí? Pak jistě oceníš kvalitnější zvukový záznam se stereofonním mikrofonem Sennheiser MKE 440 vhodným pro digitální foťáky.

To vše si vybereš na pantershop.cz. Nabízíme i servis odborníků a záruku originálních výrobků i náhradních dílů.

Autor
Tereza Gladišová
Nejvíce utrácím za časopisy, cestování, víno a smaženou rýži s kuřetem. Pokud zrovna nepracuju, vysedávám s kamarády v kavárně, nebo trénuju na maraton. Který stejně nikdy neuběhnu.