Studentské výhody až do 30? S účtem G2 od Komerční banky je můžete mít

Blíží se léto a k němu patří zábava a volnost. Tu finanční vám přinese brigáda či první zaměstnaní. Máte už ale svůj bankovní účet, aby na něj mohly vydělané peníze přijít? Základem je vybrat ten, který bude bezpečný, moderní a výhodný.

Nedejte se, ať neplatíte nic navíc

Nabídky studentských účtů vypadají na první pohled dost podobně. Nenechte se ale zmást! Lišit se mohou jak ve službách, které přinášejí, tak i v poplatcích. Vedení studentského účtu G2 je zdarma. Samozřejmostí je moderní mobile banking například s možností okamžitých úhrad. Pro ty pravidelné si můžete nastavit bezplatné trvalé příkazy. Některé banky nabízejí u studentských účtů i kontokorent. U něj si určitě dejte pozor na výši úroku, nebo zvolte účet G2, kde je možnost povoleného debetu od 18 let až do 5 000 korun bez poplatků a úroků. Bance tak nezaplatíte nic navíc.

Moderní účet a odměny k tomu

Banky často dávají studentům různé odměny. Například u Komerční banky dostanete při založení účtu 350 Kč za platný průkaz ISIC vydaný v ČR. Navíc si můžete navrhnout vlastní design platební karty zdarma. Studentské slevy jsou super, jen často končí, když je vám 26 let. Bankovní účet G2 ale můžete mít až do 30 let, a užívat si tak jeho výhody.

Rychle a bezpečně

Platit rychle a bezpečně iPhonem nebo pomocí Apple Watch díky Apple Pay či jakýmkoli mobilem přes Google Pay, Garmin Pay či Fitbit Pay? Dnes je to už samozřejmost a vy si to rychle zamilujete.

S moderní appkou Mobilní banka v kapse budete mít své peníze pod kontrolou kdykoliv a kdekoliv, ať už si budete užívat letní festival, výlet nebo se jen tak opalovat u vody. Mít propojený mobil s bankou je prostě super!

Užívejte si naplno se studentským účtem G2.

Autor
Tereza Gladišová
Nejvíce utrácím za časopisy, cestování, víno a smaženou rýži s kuřetem. Pokud zrovna nepracuju, vysedávám s kamarády v kavárně, nebo trénuju na maraton. Který stejně nikdy neuběhnu.