Tipy na dárky na Den matek?

Je ti sotva dvacet a není ti jasné proč by tě měla zajímat kosmetika pro ženy středního věku? Nebudeme tě dlouho trápit a rovnou prozradíme, že v neděli je Den matek a zapomenout by bylo neomluvitelné.

Maminky se o nás starají s nezlomnou péčí již řadu let a nepřestanou s tím vlastně nikdy. Mezinárodní Den matek je hezkou připomínkou vzít maminku na dobrou večeři a podarovat kytičkou. Letošní rok si ale na společnou večeři budeme muset ještě chvíli počkat, a tak je potřeba hledat dárky někde jinde.

Kosmetika je pro ženu krásný dárek

Kvalitní kosmetika je základ péče o pleť a s věkem to platí dvojnásob. Jeden krém a jeden peeling už dávno nestačí, a tak se v koupelně kupí další a další lahvičky. Skvělou péči o pleť nabízí francouzská kosmetika Yves Rocher. Příjemné je, že jejich řady začínají péčí o mladou, střední i starší pleť a každá řada je šitá na míru potřebám každé ženy. Kvalita zde výrazně předbíhá cenu, což z ní dělá jednu z nejpopulárnějších značek. Při hledání vhodného dárku na Den matek nemůžeš šlápnout vedle.

Péče o pokožku ve středním věku

Vybrali jsme základní řadu Elixir Jeunesse, která byla vyvinuta pro ochranu před nepříznivými účinky vnějšího prostředí. Pomáhá díky výtažkům z Aphloie brání pleť před toxiny, znečištěným prostředím volnými radikály a stresem.

Základem péče je kvalitní vyčištění pleti nejen od zbytků make-up, ale také dalších nečistot z ovzduší. Pokud pleť nemůže dýchat, nemohou se do její hloubky dostat ani cenné složky z drahých krémů. Proto první volbou do kosmetického balíčku bude čistící gel Elixir Jeunesse.

Ideální regenerace probíhá přes noc, takže dalším nezbytným pomocníkem je intenzivní noční krém s vysokým hydratačním účinkem Intenzivní noční péče Elixir Jeunesse.

 

Jestli hledáte skutečně omlazující pleťovou masku pro maminku, pak regenerační maska z řady Riche Créme byla vyvinuta speciálně pro potřeby zralé pleti, kterou trápí výrazné projevy stárnutí. Pleť je okamžitě zářivější, získává pocit pohodlí a obnovuje svou přirozenou pružnost. Den za dnem je pokožka jemnější, vrásky a rýhy jsou eliminovány. Už po prvním měsíci používání působí pleť mladším dojmem a září zdravím.

Pleťová séra jsou malý zázrak

Od 35 let se pokožka výrazně hůř regeneruje a pár dnů stresu nebo nedostatečného spánku se na ní nehezky podepíše. Naštěstí kosmetičtí géniové přišli se zázraky v podobě séra, které v několika hodinách vrátí vaši pleť opět do kondice. Z kolekce Yves Rocher jsme na náš seznam dárků na Den matek vybrali tři, které stojí opravdu za to.

Dvoufázové regenerační sérum na noc eliminuje všechny známky stárnutí na povrchu pleti a zároveň proniká do hloubky pokožky. Na obnovu mu stačí jen 72 hodin je pleť je viditelně vyhlazenější, jemnější a rozjasněná. Vrásky den po dni mizí a pokožka je pevnější a její tón jednotnější.

Vysoce koncentrované zpevňující sérum Lifting Végétal je hvězdou z řady Lifting Vegetal a vyniká unikátním koncentrovaným složením s zběhovcem plazivým, který je svým charakterem podobný kolagenu, nenahraditelnému složení vrstvy pleti zvané dermis. Pleť po týdnu užívání je pleť výrazně zpevněná, posílená a její rysy oživené a omlazené.

Vysoce regenerační sérum Anti-Age Global překvapí ultra lehkou texturou obsahuje přírodní perleť a přináší tak okamžitý rozjasňující efekt. Účinky zpevnění a výrazného oživení pleti jsou zřetelné již po 72 hodinách. Vysoce koncentrované složení obohacené o lékořici, zesvětluje pigmentové skvrny. Pleť je viditelně rozjasněná již po 28 dnech.

Dárkové sety

Pokud si nevíš rady s krémy, vsaď na dárkový set. Výhodou je, že jej již zabalili za tebe a ty se nebudeš muset na Den matek stresovat s kupováním dárkové tašky.

 

 

Dárková sada Půlnoční plody. Limitovaná edice vánoční kolekce Půlnoční plody s ovocnou vůní evokující štiplavou sladkost červených bobulí. Sprchový gel 50 ml, krém na ruce 30 ml, tělový peeling 30 ml a balzám na rty 4,8 g.

Dárková sada Comme une Evidence. Limitovaná sběratelská edice oblíbené parfémové vody Comme une Evidence a slibuje okamžiky plné lásky a okouzlení. Dárková sada obsahuje: Parfémovou vodu 50 ml, Parfémovou vodu 10 ml, Krém na ruce 30 ml.

Detoxikační sada na vlasy. Čistě přírodní pečující vlasová řada funguje dvojnásob dobře v setu Detoxikačního micelárního šamponu, Ochranného kondicionéru a Okysličujícího vlasového peelingu. To vše je krásně zabalené do zlatého kyblíku.

 

Fotky: Archiv firem

Autor
Vlaďka Horáková
Mojí vášní je cestování, ráda objevuji nová místa, která voní exotikou. Ráda fotím, tančím salsu a zkouším recepty, které jsem si dovezla z cest.