Už znáš zdraví prospěšné produkty od ISOLINE?

Chceš držet zdravý životní styl, ale zároveň si dopřát skvělou chuť bez kompromisů? S produkty ISOLINE to možné je! Využij akční 15% slevy pro celý sortiment této značky. Stačí se přihlásit do Můj ISIC, kde si můžeš vygenerovat promo kód.

Objev ISOLINE

Produkty společnosti ti dodají energii, pomohou tělu k lepším výkonům nejen při sportu, urychlí regeneraci a zároveň posílí zdraví a imunitu.

Život každý den přináší řadu náročných situací, s nimiž se musíme vypořádat. Stres spojený s prací, studiem nebo plněním každodenních povinností zatěžuje organismus a může narušovat jeho obranyschopnost. Stejně tak nekvalitní odpočinek a nedostatečná regenerace přispívají ke vzniku dlouhodobých zdravotních problémů. Udělej něco pro své zdraví!

Funkční a ekologické nápoje ISOLINE.LIFE

Vyzkoušej řadu funkčních nápojů ISOLINE.LIFE, které ti usnadní život v každé situaci. Dodají energii, pomohou tělu k lepším výkonům nejen při sportu, urychlí regeneraci a zároveň posílí zdraví a imunitu. Navíc, díky vyměnitelným víčkům je pití ISOLINE.LIFE ekologické.

Nemusíš produkovat spoustu plastového odpadu tím, že kupuješ stále další a další lahve. Stačí ti jedna a dokupuješ jen nová víčka. Každý uzávěr obsahuje 3 kapsle s koncentrátem, takže můžeš namíchat až 1,5 litru nápoje. Originální láhev je navíc z 50 % vyrobena z recyklovaného plastu.

Výživná tyčinka ISOLINE RAW BAR

Máš chuť na něco malého a výživného? Měj po ruce tyčinku ISOLINE RAW BAR, která uspokojí tvé chuťové pohárky a dodají organismu kvalitní palivo.

Základem tyčinky je datlová pasta, do níž byly přidány tzv. “superpotraviny”. RAW tyčinky potěší mlsouny i milovníky zdravého životního stylu, jsou výborným řešením pro každého, kdo si rád pochutná, ale zároveň nechce své tělo zbytečně zatěžovat přidaným cukrem.

Tyčinky s bezlepkovým a veganským složením a bez přídavku cukru jsou v dostání ve dvou příchutích – kakao a jablko s rakytníkem.

Celý sortiment značky ISOLINE najdeš na www.isoline.cz.

Autor
Tereza Gladišová
Nejvíce utrácím za časopisy, cestování, víno a smaženou rýži s kuřetem. Pokud zrovna nepracuju, vysedávám s kamarády v kavárně, nebo trénuju na maraton. Který stejně nikdy neuběhnu.