Ralph Laurent Polo 2021

Ralph Laurent Polo léto

Je něco víc v pohodě než chill prázdniny u moře? Nejspíš ne, a jako by Ralph Lauren věděl, že tahle pohoda zůstane mnohým i letos zapovězena, rozhodl se přenést notnou dávku do našich letních šatníků.

Ležérní kolekce Polo je jako šitá k prázdninám u moře

Jarní kolekce má nádech lehkosti díky nautické paletě modré a bílé, která směřuje k půvabu a spontánnosti cestování. Jako by Ralph Lauren daroval ženám výbavu na plachetnici k objevování dalekých zemí. To samé nabídl i těm, které se ani letos na cesty nevydají a nemusí se cítit ochuzené. Námořnické kostýmky s proužky se dají skvěle kombinovat s květovanou ležérní sukní, džínami i šaty.

Světlý proužek, tmavý proužek, šikmý proužek, ale vždy v modré. Romantické šaty a volánky. Ralph napříč celou kolekcí křičí do světa „život je krásný“. Modely se nosí s letními plátěnými teniskami, sandálky na platformách, slaměným kloboukem a kabelkou nebo plážovou taškou.

Je jedno, jestli korzuješ z pláže na pláž, objevuješ přímořská města, nebo vyrazíš na plovárnu. Stylově a komfortně se budeš v kolekci RL cítit celé léto.

Autor
Vlaďka Horáková
Mojí vášní je cestování, ráda objevuji nová místa, která voní exotikou. Ráda fotím, tančím salsu a zkouším recepty, které jsem si dovezla z cest.