Zahradní módní přehlídka Michaela Korse

Léto 2021 od Michaela Korse

Michael Kors patří k mým oblíbencům, jeho móda je dokonale nositelná a nekomplikovaná. Pohodlná a nápaditá. Více v ní vyniká nositel než model sám. Michael Kors přináší současné ženě ženskost a pohodlí

Michael Kors představil svoji letní kolekci v zahradě

Kvůli pandemii nemohli návrháři na velká mola a představit své kolekce módy chtivému publiku, jak bývalo po desítky let zvykem. Stál před nimi tedy úkol zasadit své modely někam, kde vyniknou. Michaelu Korsovi se to povedlo skvěle. Až tak dobře, že když jsem hledala slovo, jak jeho kolekci nazvat, podsouvalo se mi slovo – plantážnická.

Prezentaci své ležérní letní módy totiž mistr zasadil do městské užitkové zahrady, a dokonale tak podtrhl přírodní materiály a barvy celé kolekce. Letošnímu létu u Michaela Korse budou vládnout košilové šaty na mnoho způsobů a materiálů, volné úpletové šaty, šifonové šaty nošené přes kalhoty a absolutní pohoda. Když sako, tak se širokými rameny a o aspoň o číslo větší.

Jako by si byl Michael vědom, co s postavou žen dělá nepřetržitý home office. Na své si ale přijdou i ženy, které zůstaly jako proutek, pár opravdu sexy kousků se v závěru kolekce najde.

Čeká náročný den, který potřebuješ prožít v pohodě a cítit se sebevědomě, elegantně a pohodlně? Pak je pro tebe Michael Kors to pravé.

Autor
Vlaďka Horáková
Mojí vášní je cestování, ráda objevuji nová místa, která voní exotikou. Ráda fotím, tančím salsu a zkouším recepty, které jsem si dovezla z cest.