Darovali jsme 4.000 raciolek Armádě spásy

Musíme si pomáhat. To je nejen název slavného českého filmu, ale také motto posledních měsíců. A my jsme nezaháleli.

Minulý týden jsme předali Armádě spásy velkorysý dar od firmy RACIO. Na Holešovickou pobočku přivezli naši členové obchodního a marketingového týmu 4.000 raciolek. Armáda spásy pomáhá v České republice již třicet let lidem, kteří se ocitli v tíživé situaci. Poskytuje fyzickou, sociální duchovní i morální podporu a každý den jejich služeb na pobočkách po celé republice využívá více než tisíc znevýhodněných lidí.

Pokud chceš v této těžké době taky pomáhat, můžeš se například přihlásit jako dobrovolník a věnovat svůj čas nějaké charitativní organizaci nebo nemocnici. Velkou pomocí jsou i finanční dary a příspěvky. Blíží se chladné měsíce a s ním i velmi nebezpečné období pro lidi bez domova, kteří se nemají kam schovat před nočním mrazem. Co takhle zakoupit nocleženku? Jde o poukaz za 100 Kč, díky kterému jeden člověk bez domova může strávit noc teple.

Nezapomínej však ani na své nejbližší. Alespoň dvakrát týdně zavolej prarodičům nebo kamarádům v karanténě a nabídni jim třeba pomoc s nákupem. V současné situaci je každá pomoc vítána.

Autor
Jakub Srněnský