Cyklosezóna PP tour zahájena, i Vy u toho můžete být!

cyklisti na výletě

Staňte se naší součástí a my Vás s radostí zasvětíme do tohoto našeho pěkného zvyku. Každé pondělí můžete s námi vyrazit na zábavné a různorodé cyklovýlety.

Výlety na kole nezastaví ani epidemie

Dobrá tradice sportovních nadšenců ve firmě není porušena. Ani koronavirová epidemie nenarušila tento hezký zvyk, i když ho nepatrně odsunula. Všichni cyklo nadšenci z firmy zpozorněli. V pondělí 18.5.2020 to začalo!

Je to již nějaký ten pátek, co každé pondělí během letní sezóny vyráží vášniví cyklisté společnosti do akce. Postupně se přidávají další členové, což dokazuje velkou popularitu tohoto sportu. Akce se účastní jak zkušení cyklisté, tak i „amatéři“, kteří se chtějí udržovat v dobré fyzické kondici a třeba i shodit nějaké to kilo, které po zimě nabrali.

Začíná se většinou u Freestyle parku v Modřanech a jak již bylo řečeno, trasy nejsou stejné. Jednou se končí v Černošicích, jindy v Řevnicích, nebo i na Karlštejně. Končí se podle chuti a výdrže jednotlivých závodníků. Trasy jsou dlouhé od 30 do 50 km, takže to zvládají i sváteční jezdci.

Nejezdí se v kuse! Jsou tu i perfektně organizované zastávky, aby se závodníci občerstvili a nabrali síly na další úseky, které je čekají. Při jízdě a během posezení Vás čeká velká porce zábavy, protože to jsou ty hlavní důvody, proč se tyto výlety pořádají.

Zúčastněte se příští sezóny

Pokud máte za sebou prokazatelnou praxi (i z brigád) ve stavařině. Jste podobný sportovní nadšenec, jako my u nás ve firmě. Tak neváhejte, a přidejte se k nám! My Vám ukážeme, že i práce může být zábava! Názory na nás si můžete přečíst i na Atmoskopu.

Autor
Veronika Vlachová